pbn stage
pbn sport en adventure
1 Opleidingen
2 Werken
3
Stage
4 Email
5 PBN Sport & Adventure
   

 

 

stage-instrucie

instructie

Stagemogelijkheden PBN
PBN heeft diverse stagemogelijkheden, zo hebben wij voor elk nivo studie jaarlijks een aantal plaatsen.

Wij zijn een OVDB erkend stage leerbedrijf.

 
ROC nivo 2 Assistent buitensport
Tijdens deze stage leer je veel over materialen, activiteiten en omgaan met groepen
 
ROC nivo 3 Instucteur buitensport
Meelopen met ervaren instructeurs en zo opgeleid worden tot zelfstandig instructeur
 
ROC nivo 4 Instructeur buitensport
Deze plaatsen zijn incl gratis en verplichte PBN opleiding
 
HBO nivo Management Marketingstage
Hierbij is het mogelijk om gratis de PBN opleiding te volgen
 
HBO nivo Management Event Organisatie stage
Hier is ervaring als instructeur een must, gratis krijg je de HI opleiding.
 
PBN heeft diverse stagemogelijkheden, zo hebben wij voor elk nivo studie jaarlijks een aantal plaatsen,

Even een wat meer info over de stage mogelijkheden:

ROC nivo 2, assistent buitensportinstructeur
(minimaal 200 uur)

Tijdens de maanden april, mei, juni en september, oktober en november heeft PBN mogelijkheden om deze stage te lopen. Als assistent buitensport instructeur zal je stage lopen op een van de vaste België locaties van PBN. Deze stage is er vooral op gericht om inzicht te krijgen in de taken van de assistent instructeur. Je zal veel meelopen met ervaren instructeur en ervaring opdoen bij het onderhoud van materialen, inzicht krijgen in de logistiek van een schoolevent en alle bijbehorende neven activiteiten, assisteren bij het voorbereiden van (neven)activiteiten.

ROC nivo 3, instructeur buitensport
(minimaal 400 uur)

Deze stage kan alleen gelopen worden in de zomermaanden, juni tot september. De stage is gericht op het leren zelfstandig te werken als instructeur. In het begin van je stage zal je meelopen met een instructeur, maar al snel wordt er van je verwacht dat je gaat oefenen met het geven van instructies en het begeleiden van groepen. Tijdens de hele periode zal je begeleid worden door verschillende ervaren instructeurs. Aan het eind van de stage ben je in staat om alle outdoor activiteiten zelfstandig te kunnen begeleiden.

ROC nivo 4, instructeur buitensport
(minimaal 600 uur)

Een jaar lang zal je begeleid worden door ervaren instructeurs en kennismaken met alle facetten van evenementen organisatie. Bij deze stage hoort de instructeurs opleiding van PBN. Deze wordt gegeven in de laatste week van juni. Dit is tevens de start van je stage. Tijdens de stage groei je van beginnende instructeur naar zelfstandig werkende instructeur. Als afsluitende opdracht ga je een evenement begeleiden als hoofdinstructeur. Deze stage zal verdeeld zijn over evenementen in Nederland, België en dagen op kantoor. Je zal veel te weten komen over: activiteiten, organisatie verder maak je kennis met alle doelgroepen van jong tot oud, van event voor de fun tot een serieuze bedrijfstraining.

HBO Management, Marketing stage (min. 4 dagen per week, 4 maanden aaneengesloten)
Volg je een commerciële studie en wil je je verdiepen in een evenementen organisatie of volg je een studie die nauw gerelateerd is aan het organiseren van evenementen, dan is deze stage iets voor jou. De stage wordt begeleid door een ervaren marketing en sales manager van PBN. Omdat PBN een relatief klein bedrijf is zal je tijdens je stage te maken krijgen met alle marketing en sales facetten. Naast meewerken met het office team zal je ook, in overleg, een op maat gemaakte stage opdracht krijgen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn het organiseren van een beurs, het opzetten van een marketing actie. Bij deze stage bestaat er de mogelijkheid om gratis mee te doen aan de PBN instructeurs opleiding. Na deze afgeronde opleiding zal je ook inzetbaar zijn op evenementen. Dit zal zeker een verdieping van je stage betekenen.

HBO Event organisatie Stage (min. 4 dagen per week, 4 maanden aaneengesloten)
Ben je al instructeur bij PBN en wil je je einds-, differentiatiestage doen bij PBN, dan bestaan hier mogelijkheden voor. Tijdens deze stage zal je niet alleen evenementen uitvoeren maar ook alle noodzakelijke voorbereidingen doen om een evenement tot in de puntjes te organiseren. Je zult veel contact hebben met klanten, collega’s en toeleveranciers. Tijdens evenementen zal je tevens worden opgeleidt tot hoofdinstructeur.

HBO Onderzoeksprojecten
PBN heeft verschillende HBO onderzoeksopdrachten binnen sportmanagement en ondernemen. PBN zal het onderzoek begeleiden en faciliteren. Ook is het mogelijk een eigen onderzoeksopdracht aan te vragen bij PBN
 
Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande stages? Klik dan hier voor het formulier.